Babymassage


Babymassage is een bijzondere manier voor ouder en baby om elkaar beter te leren kennen. Het geeft je baby een gevoel van eigenwaarde en geborgenheid. Het kan jou als ouder meer zelfvertrouwen geven en verdiept de band tussen ouder en baby.


Babymassage stimuleert zowel de zintuiglijke, de motorische, de emotionele alsook de fysieke ontwikkeling van uw baby (betere doorbloeding, de ademhaling, de spijsvertering, de slaap, het immuunsysteem,….)


Deze techniek is dan ook sterk aangewezen bij darmkrampjes, rusteloosheid, hyperactiviteit en lusteloosheid bij de baby. Dit alles kan ‘extra’ waardevol zijn voor te vroeg geboren baby’s of baby’s met ontwikkelingsachterstand.Zwangerschapsmassage


Zwangerschapsmassage is zowel energetisch als ontspannend. Het heeft een positieve invloed op rug- en bekkenklachten(link naar bekkenklachten), het verbetert je nachtrust en zorgt voor een afname van stress waardoor ontspannen gemakkelijker gaat (link naar relaxatietherapie)


Bijkomend krijg je soepelere spieren en wordt je bloedcirculatie bevorderd. Je kan genieten van een massage vanaf de eerste dag van je zwangerschap tot de laatste. Ook na je zwangerschap en bevalling kan een postnatale massage je helpen sneller te herstellen van de zwangerschap en bevalling. Bovendien verdien je het gewoon om na die zware inspanning eens extra verwend te worden.Voor praktische info kan u terecht op www.anneleenheyvaert.be

CONTACT US

Gustaaf callierlaan 147

9000 Gent

© Copyright 2015. All Rights Reserved.