Waarvoor kun je bij Caroline terecht?

Vragen?

Of een afspraak maken?


Neem gerust eens vrijblijvend contact op!


+32 486 11.08.34


Wie is Caroline?

Caroline studeerde af als psychologe aan de UGent in 1999. Sindsdien volgt ze permanent opleidingen en vormingen.


Reeds jarenlang werkt Caroline in haar privépraktijk en in AZ Sint-lucas, waar wordt samengewerkt met de gynaecologen, het verloskwartier, neonathologie, materniteit en pediatrie.


Soms is de drempel van een ziekenhuis te groot of is er niet direct altijd een medisch antwoord. Wel is vaak een samenwerking tussen verschillende disciplines aangewezen. De Fly-over biedt als groepspraktijk de mogelijkheid

om tegemoet te komen aan de vele vragen en zorgen van vrouwen/ouders.


Tijdens haar werk merkte Caroline dat de moeilijkheden die zich tonen bij kinderen of volwassenen vaak gelinkt zijn aan vroege ervaringen, of gebeurtenissen waar vaak onvoldoende woorden voor aanwezig waren.

Daarom heeft zij zich verder toegespitst op het werken met mama’s of zwangere vrouwen en hun gezin. Het moederschap en alle zaken daarrond zijn een gebeurtenis die je leven verandert en zoveel nieuwe en ongekende emoties met zich meebrengt, dat naast de zorg voor de baby en het gezin niet mag vergeten worden dat ook de zorg voor de mama belangrijk is.


Caroline vindt het belangrijk om te luisteren naar wat voorbij de klacht ligt en niet enkel te focussen op het gedrag. Er wordt geluisterd naar de patronen, gedachten en gevoelens die zich herhalen in jouw geschiedenis, maar steeds met respect voor jouw tempo.

CONTACT US

Gustaaf callierlaan 147

9000 Gent

© Copyright 2015. All Rights Reserved.