Waarvoor kun je bij Anneleen terecht?

CONTACT US

Gustaaf callierlaan 147

9000 Gent

Anneleen studeerde in 2000 af als Licentiate in de kinesitherapie aan de Universiteit Leuven.

 

Reeds vanaf het begin was het voor haar duidelijk dat zelf zich wilde richten op de doelgroep vrouw - moeder - kind.

Bijgevolg ging ie zich verder specialiseren in de pediatrische revalidatie - pelvische (bekkenbodem) reëductie - pre/postnatale kinesitherapie - bekken- en lage rugklachten. Aanvullend daarop volgde zij een opleiding voor respiratoire kinesitherapie bij baby’s/kinderen volgens de methode van Jean Chevalier en Guy Postiaux.

Haar holistische visie werd na jaren ervaring als kinesitherapeute steeds meer kracht bijgezet. Zo besliste ze om een bijkomende opleiding te volgen als relaxatietherapeute, Coach Burn Out en Dixhoorn therapeute.

Deze kennis gebruikt ze als basis voor het behandelen van vaginisme, schouder en nekklachten en andere stress gerelateerde problemen.

Hyperventilatie, angststoornissen, slaapproblemen, depressie, burn out zijn klachten die steeds meer voorkomen in de huidige maatschappij. Ook hiervoor kan je bij Anneleen terecht zowel in de Fly-Over alsook in het therapiehuis te St Denijs Westrem waar ik één dag per week werkzaam ben als relaxatietherapeute.

 

Uit liefde voor haar favorite doelgroep behaalde Anneleen een certificaat voor baby- en zwangerschapsmassage. Vrouwen, moeders en baby's zien genieten van een deugddoende massage is iets waar zij zelf ook energie uit haalt.

 

 

 

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved.