Waarvoor kun je bij Liente terecht?

Ademhalings-therapie

CONTACT US

Gustaaf callierlaan 147

9000 Gent

© Copyright 2015. All Rights Reserved.

Liente is een kinesitherapeute die zich ontfermt over onze jongste populatie. Kinderen van 0 tot 16 jaar met (neuro-)motorische of respiratoire problemen kunnen bij haar terecht.

 

Het is altijd haar droom geweest om met kinderen te werken. Elk individu is uniek, maar een kind is toch wel het meest uniek. Daarom is het voor haar zo belangrijk om uw kind in zijn totaliteit te benaderen en zo te voldoen aan de persoonlijke noden.

 

Een eerste consultatie kan, afhankelijk van de leeftijd en reden van aanmelding, uit een uitgebreide anamnese, inspectie en mogelijks (psychomotrisch) onderzoek bestaan. Hierbij luistert Liente steeds aandacht naar uw hulpvraag en indien mogelijk ook naar de hulpvraag van uw kind en/of de school. Ze tracht steeds zeer doelgericht en creatief te werk te gaan. Hierbij is de therapie niet enkel op het kind gericht, maar ook op advies en ondersteuning van de omgeving. Ze streeft hierbij naar een goede communicatie en samenwerking tussen alle betrokken personen en/of disciplines.

 

Liente is zeer gedreven in wat ze doet. Hierdoor is zij na haar opleiding aan de UGent meteen aan de slag gegaan in de groepspraktijk van Barbara De Mey. Daarnaast werd zij in januari ook een deel van het team van de fly-over. Om haar kennis nog verder te verruimen heeft zij reeds de cursus typ10 en respiratoire kinesitherapie onder begeleiding van auscultaties gevolgd. Aangezien kwaliteit voor haar een belangrijk punt is, heeft ze ook de ambitie om een postgraduaat te volgen.